Sisusta Uniikeilla Sielunmaisemilla

Koti heijastaa parhaimmillaan harmoniaa ja kauneutta. Tila, jossa voi levätä päivän päätteeksi ja luoda hyvää oloa, jaksamista seuraavaan päivään. Valitsemillamme esineillä, väreillä ja materiaaleilla on suuri merkitys. Koti heijastaa alitajunnan kautta sitä miten koemme itsemme ympäröivässä maailmassa. Sen kautta luodaa tulevaa, ja suunnataa energiaa luomaamme kohti. Alitajunnan vaikutusta elämän luomiseen on tutkittu, kaunis ympäristö kohottaa ja antaa voimaa.  

Sielunmaisema rakentuu sinua puhuttelista väreistä ja muodoista. Mitä herkempi on aistimaan ympäristön energioita, sen tärkeämpää on kiinnittää huomiota siihen, millä itsensä ympäröi. Maalaus, värit ja esineet on helppo tapa luoda ympäristö, joka tukee omia energioita. 

Kodin Feng Shui on tärkeä vaikuttaja. Sielunmaisemat luovat ympäristöstä alitajunnan kautta tukevan tilan, jossa voidaan hyvin.

 

Maalauksen luominen alkaa siitä, että herkimpien energioidesi tulkinta tehdään intuitiivisesti. Toki sinulla voi olla mielivärit ja maisemat, ja usein maalauksesta löytyy pala historiaa, menneitä elämiä ja energioita, joissa sinun on hyvä olla. Työ tapahtuu selvänäköisesti ja siitä löytyy tuttuja elementtejä energioitasi kohottamaan. 

Seinävaate on vesiliukoisilla maaleilla luotu sisustustuote. 

Se täyttää tilan ja luo tunnelmaa vahvasti kuin öljyvärimaalaus, mutta sen etuna on myrkyttömyys. Maalaus on kokonsa puolesta huikea sisustuselementti. Haluaisitko nukkua metsän siimeksessä? Tai istua ilta-auringon alla ja fiilistellä auringon värejä?

 

Sukella maalaukseen ja täytä koti väreillä.

Seinävaatteen voit tilata omissa väreissä ja tyylissä. Vieressä muutama valaiseva esimerkki. 

Hinta 550 sis alv. 

hepowall.jpg

Öljyvärityö

Öljyllä tehty työ on ammattimaisesti tuotettuna lähes ikuinen sijoitus kauneuteen. 

Seinävaate

Sekatekniikalla tuotettu seinävaate on aimo annos iloa seiniin, jossa halutaan nopea tunnelman muutos. Suuren kokonsa vuoksi vaikuttava ja tunnelmaa muuntava ilo vaikka työtilaan.

punainen.jpg

WELCOME

Uniikkitaulun synty 

Viimeisimmät taulut löydät Instagramista !

  • Instagram