• Shari

Tarkoituksenmukaisuudesta
Jokaisella on tarve tulla näkyväksi sellaisena kuin sisimmässään on. Jokainen ympärillä oleva ihmissuhde kertoo sydämen tarinaa, siitä millainen on oma sielutietoisuus tai onko se näkyvä. Rakkaus on ydin, mutta synnymme ihmisiksi opetellaksemme luomaan siitä. Universaali ykseys ja rakkaus on sisäinen vaikutin, joka ohjaa sille polulle, jossa herkimmin avaudumme sille keitä olemme.


Miksi sitten parantajan kyvyt omaava henkilö sairastuu, tai miksi avunantaja on köyhä. Olemmeko modernin yhteiskunnan uhreja siinä mielessä, ettemme voi tai osaa olla näkyviä? Historia opettaa, jos ei muuta niin ainakin sen, että aina on olemassa orjia ja orjuuttajia. Nyky-yhteiskunnassa saa luvan olla näkyvä. Ihmiskunta on jälleen oven edessä, jossa on tehtävä valinta, astuuko omissa kyvyissään näkyväksi, vai jääkö jalkoihin. Jokaisen on tehtävä valinta siitä, jatkaako kiertoa monen elämän ajan, vai ottaako itsestään vastuun.


Herätys on sellaisen laatuinen kuin sitä itse kukin tarvitsee. Joillekin tuodaan oma energia kultalautasella ja toiselle annetaan korvapuusti. Riippuu täysin siitä, millaiset valmiudet olet antanut intuitiollesi toimia sisäisenä vaikuttimena. Kuinka usein olet seurannut sitä tietä, jonka sisimmässäsi tunnet oikeaksi, vaikka se, ja nimenomaan, olisi täysin päinvastainen tie, jota sinulta odotetaan.


Ihminen sairastuu miellyttämisen noituuteen silloin, kun ei uskalla seurata sitä ääntä, jolle sydämen tie kutsuu. Olemme mestareita keksimään kaikenlaisia verukkeita sille, miksi ei juuri tänään, miksi "ehkä sitten joskus". Superego on kasvanut liian suureksi mahtuakseen sydämen mittaisiin saappaisiin.


Sydämen kuuleminen kannattaa siksi, että empatia, sielutietoisuus ja kaikenkattava rakkaus ei todellakaan halua jättää sinua yksin, ei nälkään eikä kärsimykseen. Elämän arvot voi mitata monella tavalla ja jokaisen tarpeet luovat tien perille sellaiseen kultaiseen aikaan, jota sielusi janoaa.


Tahtoisin ravistaa ajatuksia siitä, miten on pakko oppia kärsimyksen kautta. Noh, jos haluat jalon viitan täynnä kokemuksia, ehkä sitten. Muttei se ole pakko. Ei sinun ole pakko seurata yhteiskunnan, perheen tai edes puolison pakotteita. Olet täysin vapaa valitsemaan juuri sellaisen tien, jossa sydämesi riemuitsee, ja elämä tuntuu elämisen arvoiselta.


Aiemmissa kokemuksissa, elämissä tai tietoisuudentiloissa ihmiskunnalla on ollut rajoitteita, jotka saavuttamamme kehityksen kautta on nyt purettu. Ihminen on valmis ymmärtämään oman moniulotteisuutensa, ja hyväksymään sen, että sen lisäksi, että olemme fyysisiä, voimme luoda elämää. Herranpelko on keino hallita. Sairaudella pelottelu on keino hallita. Rahan kerääminen on keino hallita. Ihmiskunnassa, aivan kuten eläinkunnassakin vaistonvaraisten tasojen kautta elävät joutuvat todellisuuteen, jossa vahvempi voittaa. " Syö tai tule syödyksi. "


Ihminen on kuitenkin, valitettavasti ja onneksi kehittynyt tästä. Valitettavasti siksi, että tyhmyys on lisääntynyt. Materia on lisääntynyt. Onneksi siksi, että tietoisuus on lisääntynyt. Ymmärrys ja empatia on lisääntynyt.


Puhutaampa vaikkapa enkeleistä. Käsi ylös kuinka moni muistaa, että on elänyt muillakin planeetoilla? Arvasin. Osa muistaa osa ei. Kriittisen massan tietoisuuden kohoaminen tarkoittaa vääjäämättä sitä, että muisti palailee pätkittäin. Unet vahvistuvat, epäilys hallintaan voimistuu ja itsemääräämisen tarve kasvaa. Tätä tapahtuu laajemmin asteittain siksi, että olemme tulleet siihen pisteeseen, että ei jaksa enää niellä sitä mitä meille syötetään. Koska se saattaa johtaa sairastumiseen, velkavankeuteen tai masennukseen.


Miksi sitten useimmat ovat hiljaa siitä mitä ajattelevat? Koska se pelko.... on mentävä pelon portaan yli. On pakko ottaa ohjat omiin käsiin, eikä uskoa sitä mitä valtamedia tai valtamedian hypnoosissa olevat uskottelevat oman edun tavoittelun nimissä. Kysy itseltäsi kuka hyötyy? Sitten voit miettiä osallistutko. Yhteisöllisuus on uusi voima. Sielun näkyväksi tulemisen vastuu luo tyytyväisyyttä; valoa ja iloa. Se ei maksa mitään, eikä se velvoita mihinkään. Sen ainut varoitus on se, että voit olla juuri niin elämänmyönteinen, iloinen ja tyytyväinen elämääsi, että tuntuu että halkeat.


Vihdoinkin näkyväksi? Kiinnostaisiko? Liity meditaatioryhmiin tai osallistu tapahtumiin, joissa saa olla näkyvä omana itsenään. Varmimmin tunnistat sielutietoisuudessa elävän ihmisen siitä, että hänellä ei ole tarvetta ryöstää sinua, viedä terveyttäsi ja saada sinua tekemään oman tahtonsa mukaisesti. Saat olla läsnä, kertoa ajatuksistasi myönteisessä, vapaassa ilmapiirissä ja jakaa energiaa seurassa, joka hyväksyvä ja läsnäoleva.


18 views