• Shari

Sielut, jotka palaavat luoksemmeÄiti
PhotoShari

luomaan rakkaudesta.


Tutut sielut tunnistavat toisensa rakkauden virtauksesta.


Elämien kiertoon kuuluu kuolema, uudelleen syntymä ja inkarnoituminen uuteen kehoon.


Ihmiskunnan väkivaltainen historia tarjoaa hyvän kasvualustan jatkuvalle kierrolle, elämän ja kuoleman kautta pyhän rakkauden liikuttamisen oppimiselle.


Henki on iätön osa jumalaa. Henki on pyhä rakkaus. Sielu on ihmisen matka hengen äärettömässä rakkaudessa.


Sielu tunnistaa matkakumppanin yhteisistä rakkauden oppitunneista. Elämä on ihmisen luoma korkein värähtely. Atlantiksen aikana sielun voi luoda vain korkeavärähteiset toisilleen sopivat parit. Atlantiksen ajalta tähän päivään, monet sielulinjat kantavat yhä tätä värähtelyä perimässään. Henkisen perimän tunnistaminen auttaa ymmärtämään itsen lisäksi omaa äärettömyyttä.


Uuden elämän alkaessa monet jo opitut asiat ovat unohdettuja taitoja ja tietoja. Rakkaus ei koskaan unohdu. Sen tunnistaminen toisessa sielussa helpottaa matkaa, jossa kehitämme ihmiskuntaa itsemme ollessa sen korkeavärähteisin fyysinen työkalu.


Kehosta poistuminen tai siihen palaaminen on fyysinen ponnistus, jossa äidin / luojan rakkaus auttaa. Luopuminen vakiintuneesta kehosta / tai rakkauden virtauksesta vaikeuttaa tai helpottaa paluuta / poistumista.


Sen sijaan että opettelisimme rakkautta, olemme sisimmässämme rakkaus. Opettelemme sen ilmaisua ja laajentamista. Sielunkumppanit tukevat meitä ja saavat meidät muistamaan tarkoituksemme; olla virtaava rakkaus. Parisuhdetta ei rakenneta, sille ollaan läsnä. Mieli kuvittelee ja rakentaa. Sielu lepää ja virtaa. Tutun sielun läsnäollessa valon virtaus voimistuu ja saa palaamaan läsnäolevaksi rakkaudelle. Olen rakkaus, virtaan rakkautta ja luon rakkaudesta.


Elämän ylläpitäminen on rakkautta. Lasten rakastaminen luo parempaa yhteiskuntaa. Vaikka tekisimme materiaalisin keinoin kaikkemme rakkaidemme eteen, voimme silti olla tyhjiä. Lapsen henkinen ruokkiminen; rakastaminen kertaa tarkoitustamme. SEn lisäksi, että siirrämme sielumme viisautta lastemme kautta ihmiskunnan hyväksi, sallimme heidän pitää sydämensä avoinna.


Teknistyvän yhteiskunnan harha on vallan, kontrollin ja tiedon ylivallalle antautuminen. Tiedon ylivalta orjuuttaa niiden ihmisten valtaan, jotka hyötyvät siitä. Maailmaa on aina hallittu, pelon rahan ja orjuuden kautta. Inhimillinen ihminen kehittyy vain rakkauden kautta. Tekniikan helpottaessa tiedon jakamista ja kulkua, ei se korvaa rakkauden virtaa, läheisyyttä ja kosketusta. Kollektiivisen tajunnan paineesta vapautuminen sallii kehittyneen sielun virrata rakkautta yhteiskunnasta huolimatta. Mikään rajoitus, hallinta tai painostus ei heikennä sielun vapaan tahdon voimaa. Kenelle annat voimasi tänään? Kenelle se kuuluisi? Miksi?


Särkyneelle sielulle eheyttävä kokemus on palata muistamaan vaikkapa sellainen elämä, jossa rakkaus on läsnä. Saada sellainen kokemus, joka antaa hänen ruukulleen arvon. Rakkauden kuuluu virrata elollisten välillä. Jos mietit vaihtoehtoja elämäsi tapahtumille, katso virtaako se. Jos ei, tahdo toisin. Sielua voisi kuvata vaikkapa kauniiksi saviruukuksi, jota olet maalannut tuhansin eri värein. Jokaisen ruukku on eri aikakausien aikana taidokkaasti maalattu yksilöllinen taidonnäyte . Maan päällä rikkoudumme, säröilemme ja eheydymme. Sirpaleiden eheyttäminen eheyttää sielua. Sielu pirstaloituu eri elämien kautta monille aikalinjoille. Niiden yhdistäminen auttaa meitä muistamaan millainen olemme. Teemme päivittäin valintoja uudelleen ja uudelleen, silmällä pitäen sitä, että opimme ylläpitämään rakkautta kehossamme.


Jos jokin valinta tai tilanne tuntuu tutulta tervan juonnilta, kysy itseltäsi montako kertaa valitsin tätä? Monettako kertaa mietin mikä on oikein ja mikä väärin. Mikä on minun totuuteni ja mikä maailman. Mistä edesottamuksista ajattelen näin, ja mikä siihen vaikuttaa. Summa summarum, olet sielu kehossa, ylläpitämässä luojasi valoa.
Paluu juurille, Entiset Elämät ja eheyttävä Valo / Shari

Öljymaalaus / Shari
SoulFamily


38 views