• Shari

Sielunkumppaneiden RakkausElämässämme kulkee ihmisiä. He tulevat, pysyvät ja jatkavat matkaa kun sen aika koittaa.


Millaisia sopimuksia sielumme loi ennen syntymäänsä? Mistä tutut sielut ohjautuvat elämäämme, miksi ja milloin?


Sielulla on kartta elämäänsä, sen polulle on merkitty risteyskohdat, joissa tutun sielun kohtaaminen tapahtuu. Kohtaamisen tarkoitus on luoda yhdessä, kasvattaa energiaa tai päättää oppitunteja. Risteyskohdassa näet kadulla tutut kasvot, joita et voi ohittaa pysähtymättä. Kuulet äänen, joka pysäyttää sinut tai tunnistat sanat jotka toimivat avaimina energiassasi.


Yhtä kaikki pysähdyt tämän ihmisen äärelle. Sielujen ehtymätön yhteys lähteeseen yhdistää meidät kaikki toisiimme. Jokaisella sielulla on päämäärä elämänsä aikana. Matka johdattaa tähän päämäärään. Jokainen sieluryhmämme jäsen toteuttaa matkaa, jonka tarkoitus on kasvattaa luojan valon; rakkauden voimaa ja ilmaisua.


Elämien kierto kuljettaa sieluja kohti risteystä. He kulkevat erillään inkarnaatioissa eri elämien halki kokien asioita erillisinä, sielunkumppanit kohtaavat kun karminen kierto on valmis. He valmistautuvat yhdessä ylösnousemukseen, paluuseen luojan luo. Mikään aiemmista kohtaamisista ei valmista heitä tähän. Karmiset kohtaamiset ovat opettaneet heitä sietämään rakkauden määrää, joka vapauttaa sielut risteyskohtaamiseen. Kun he yhdistyvät toistensa energiaan, se vapauttaa kosmisen valon kulun heidän sieluissaan. Kosmisen valon tehtävä on aloittaa elämäntyön valmistelu yhmiskunnan hyväksi. Jokaisen sielun missio on kasvattaa elämänkokemusten kautta ihmiskunnan valoa.


Tällä hetkellä eletään yhdistymisten aikaa. Sielunkumppanit palaavat yhdistämään voimansa ihmiskunnan hyväksi. Yhdistymisen jälkeenkin he päättävät luovatko yhdessä vai erikseen. Kyse on valinnasta, jossa jokainen yksittäinen sielu päättää mikä sopii hänen elämänpolkunsa päämäärän toteuttamiselle. Jokaisen sielun kartta on omanlaisensa, eivätkä kaikki sielunkumppanit jatka yhteisellä polulla.


Sielujen yhdistyessä heidän persoonansa palavat valossa polttaen menneiden elämien kierrot. He yhdistävät kaikki kehonsa yhdeksi valopatsaaksi. Yhdistyminen tapahtuu aina fyysisen tason kautta, sillä ihmisyys on osa suunnitelmaa. Sielurakkaus ylittää kuitenkin ihmisyyden voiman ja sen jälkeen kehoon astuu puhdas sielu. Elämänpolkuun liittyvät päätökset aktivoituvat tuolloin, ja sielu astuu ohjaajan paikalle.


Sielurakkauden kohtaamisia tarvitaan, jotta mahdollisimman monet sieluperheet yhdistyisivät ja vahvistaisivat universumin suunnitelman toteutumista maan päälle. Sieluperheet ovat luomassa uutta kultaisen valon aikakautta, jota nämä kohtaamiset siivittävät. Sielunkumppanisi löytää sinut varmasti, hän herättää sinut tuhansia vuosia kestävästä unesta, ja palauttaa sinut puhtaalle valon kurssillesi. Sen jälkeen hän pysyy vierelläsi tai jatkaa matkaansa, riippuen siitä mitä haluatte yhdessä saavuttaa.

348 views