• Shari

Luomisesta


Erottelukyky, kaikenlaisen tiedon suodattaminen omien vaikuttimien läpi on äärimmäisen tärkeää. Jos ja kun jokainen täällä on kanssaluoja. Tulemme eri puolilta maata, maailmoja ja sielu-essenssiä, jokainen myös suodattaa omien kokemustensa läpi luomaansa todellisuutta.


Jokaisen on hyvä miettiä kaikkea saamaansa informaatiota sen valossa. Mikä tästä oivalluksesta ja tiedosta kuuluu minulle ja mikä ei. Sielusi on rakkaussuhteessa maapallon kanssa. Joku osa siitä tuntuu taivaalliselta ja joku ei. Vaikka kuinka haluaisit rakastaa tätä maailmaa ja sen ihmisiä, et aina siedä sitä. Mutta et tullutkaan tänne sen vuoksi, että oppisit sietämään, tulit tänne sen vuoksi että oppisit rakastamaan sitäkin mitä et siedä.

Osa sieluista on pyyteettömässä rakkaudessa aina, osa on luomassa sekasortoa ja osa opastamassa sekasortoisia sieluja parempaan huomiseen.

Ne jotka ovat jo työstäneet omaa ristiriitaisuuttaan eri ihmissuhteiden kautta, eri todellisuuden kokemuksen kautta; kuten menneet elämät ja selvänäkö, tietävät että valo on todellinen osa luomista. Olisi helppo sanoutua irti omasta vastuusta, ja palata vaikka kristinuskon tai okkultismin tuomaan turvaan hakemaan omalle luomiselle hallintaa, kontrollia ja selkeitä rajaviivoja. Vaikka raamatun opit ovat kiistatta ihmiskuntaa parempaan ohjaavia, ne tähtäävät edelleen siihen mitä ristiriitainen henkilö nimeltä Jeesus ei opettanut. Ihmisen syyllistämiseen ja sitä kautta ohjailuun. Tämäkin rakkaustarina päättyi huonosti ja siitä tehtiin legenda, jotta voitaisiin edelleen ohjata toisinajattelijoita valtavirran palvelukseen. Rakkaus on jotakin aivan muuta.


Iso-äidilläni oli rakkauden 10 käskyä seinällään. Koko lapsuuden ajan nuo käskyt ovat painuneet syvälle alitajuntaani. Katsoin häntä ylöspäin sillä sisimmässäni tiesin, että hän oli yksi niitä ihmisiä, jotka pyrkivät noudattamaan niitä.

Kun nyt hyppäämme uuteen todellisuuteen muuttuneen maailman tilanteen kautta, niin haluan muistuttaa sinua siitä, että nuo kymmenen käskyä luodaan uudelleen. Ne tulevat olemaan pyyteettömän ihmiskunnan kymmenen käskyä. Ne eivät enää opeta sinua siitä, miten tulisi muita kohdella, vaan ne opettavat kuinka luoda hyvä, rakastava ja pyyteetön maailma kaikille. Miten se tulee onnistumaan, en varmasti ole täällä näkemässä sitä. Niin kauan siihen menee. Sysäys on luotu, puhdistus on tullut eikä uskonto pelasta niitäkään ihmisiä, jotka käyttävät muita hyväkseen luodakseen itselleen puhtaan omantunnon, hyvän aseman tai turvatun maineen. Rukous eikä rokote auta niitä, joiden värähtelytaajuus ei kestä sitä maailmaa johon olemme menossa.

Avainasemassa olet sinä, joka kasvatat lapsiasi tähän maailmaan. Annatko heille riittävästi omaatuntoa, tervettä itsetuntoa, halua säilyttää hyvä sydän, vai ohjaatko heitä uskomaan kaiken mitä he näkevät ja kuulevat. Valitettavasti useat opettavat lapsiaan kuuntelemaan ja tottelemaan kaikkea, uskomaan kaikkia, ja unohtamaan oman totuutensa. Tiedän että sinä et. Taistele rohkeasti siis niiden asioiden puolesta mihin uskot, ja säilytä voimasi. Lapsesi katsovat sinuun ja vaikka he eivät nyt sitä ymmärtäisikään, he tulevat tekemään samoin omassa elämässään. He eivät tee kuten sinä sanot, he tekevät kuten sitä teet. Älä aliarvioi esimerkin voimaa. Katso vaan sukuusi niin tiedät sen olevat totta. Parasta mitä voit tehdä itseäsi ja heitä kohtaan, on toimia aina oman totuutesi mukaisesti, kohdata itsesi, korjata mitä voit ja olla totuudellinen. Myös itsellesi. Haastavaa, eikö totta. Siksi tulit.

Osa teistä on luojasieluja, niitä jotka ovat tulleet murtamaan valtavirran pelon voiman ja asettuvat niitä sääntöjä vastaan, joissa ei ole mitään järkeä ( siis inhimillisyyden nimissä, jos kasvetaan ajatteliviksi luojiksi, ei toistamaan sitä mitä meille opetetaan ). Mitkä rajat ne ovat sinun elämässäsi, tiedät sinä itse. Minä olen taistellut sen puolesta, että lapseni saavat säilyttää luovuutensa, omaperäisyytensä ja riippumattomuutensa. Puolustan heitä viimeiseen saakka. Tiedän, että he seuraavat omaa sydäntään ja opettavat muita siihen. Edes minä en voi kontrolloida heitä, ja niin kuuluukin olla. Kuka sanoi, että äiti tai isä omistaa lapsensa? Meidän tehtävänämme on antaa heille valmiudet tehdä sitä mitä he sisimmässään kokevat totuudekseen. Ja kuten tiedät, jos värähtelytaajuus kohoaa jokaisen sukupolven myötä, niin edes sinä et tiedä mitä se on. Kannattaa siis mieluummin luopua kontrollista ja hallinnasta, ja katsoa mitä he tekevät. Vaikka he kasvavat kaikkien ikävaiheiden ohi kuten sinäkin teit, heissä on muutos yhteiskunnan rajoituksia, sääntöjä tai yleistä toimintaa kohtaan. He luovat uudenlaista koulujärjestelmää, purkavat uskomuksia, luovat uudenlaisia persoonia ja luopuvat sellaisista hallintarakenteista, joita esim. sinä et huomaa kumartavasi, koska kasvoit niihin. Vai mitä sanot nyt, kun KAIKKI lapset ovat kotikoulussa? Emmekö juuri luoneet hetkeksi aivan toisenlaisen koulumaailman. Täytyisikö kyseenalaistaa sitä, onko pakko istua paikallaan koko koulupäivä ja tuhlata aikaa siihen. Eikö monet lapset ole iästä riippumatta erilaisia yksilöitä. Se missä toinen tarvitsee saman asian omaksumiseen puoli tuntia, kuluu toiselta päivä. Ja tarkoitan tätä arvottamatta asiaa, olemme erilaisia. Miksi erilaisuutta ei ylistetä?

Kun tarkastelet sukusi ja elämäsi linjaa, niin huomaat kyllä mihin ominaisuuteen tai ominaisuuksien poiskasvattamiseen sinä synnyit. Koska luomme yhdessä, olemme tasavertaisia. Otamme osallemme juuri ne kulmat, joiden hiomisessa olemme parhaita. Tämä tapahtuu sekä itsessämme, että ympärillämme. Samaa kaavaa noudatetaan nyt maailmassa. Hiotaan sellaisia kulmia pois, mitkä ovat haitallisia ja vahingollisia ihmiskunnan kehitykselle.


Mitä kaikkea niistä kulmista löytyy täytyy ensin paljastua. Joten elämme mielenkiintoisia aikoja, kun kaikki mitä emme tienneet paljastuu. Sitä tapahtuu niin pienessä mittakaavassa kuin suuressakin. Se tapahtuu sisälläsi ja ulkomaailmassa. Tässä hetkessä on hyvä kääntyä sisäänpäin ja tutkia, mitä sinussa tapahtuu. Löytyykö sisältäsi vielä pelkoa? Jos ja kun kohtaat pelkoa, sano itsellesi että kaikki on hyvin. Katso luontoa, mikä siellä on tasapainossa? Se osa missä ihminen ei ole tehnyt muutoksia voi luultavasti erinomaisesti.

Se mitä voi jokainen tehdä, on pitää huolta omasta päästään, auttaa lähimmäistä, rakastaa ympärillä olevia ja jakaa sen mitä hänessä on yllin kyllin. Siten meillä jokaisella on tarpeeksi kauneutta, rikkautta, luovuutta ja iloa. Pelkoon käpertynytkin kaipaa vain syliä ja turvaa. Mieti hetki tänään mitä annettavaa sinulla on muille?


Sitten jaa se. Vaikka se olisi vain hymy.


39 views