• Shari

Karma


Jokaisen elämässä on käännekohtia, jolloin avautuu mahdollisuus johonkin itseä suurempaan. Avautuu mahdollisuus nähdä sisimpäänsä.

Sanotaan että masennus on mahdollisuus valoon.


Enkelikohtaamiseni tapahtui siitä huolimatta, että en tiennyt mitä tapahtuu. Olen kokenut hipaisuja, kosketuksia, ravisteluja ja valon pilkahduksia. Ennen kaikkea olen kokenut, että aivoissamme tapahtuu paljon enemmän kuin kykenemme käsittämään.


Pohtiessani Karman kehää ihmisen elämässä, olen tullut siihen ymmärrykseen, että jos ja kun elämme joko nyt rinnakkaistodellisuudessa, tai monien elämien kautta useita kokemuksia samanaikaisesti tai eri aikaan, niin karma on kokemuspankki. Se ei ole automaattinen rangaistuslaki, tai edes pakkokeino saada jotakin. Se on sielun tavoite saada sinut ymmärtämään jotakin itsestäsi. Karmalla, vaikka onkin negatiivinen kaiku, johtuen siitä miten sitä käytetään pelotteluna, on aina positiivinen vaikutus. Jos ja kun elät esim. karmista suhdetta, niin yrität monin eri tavoin ymmärtää sekä omaa että toisen käytöstä. Valaistua.


Voisi ajatella että useissa eri elämissä tehtyä, tai tekemättä jätettyä koitetaan korjata. Tai useissa eri elämissä jos ne tapahtuvat samalla aikakapselilla, sinua kohti välitetään positiivista tai negatiivista energiaa, joka vaikuttaa energiakenttääsi ympärilläsi. Kun vapaudut karmasta, vapaudut kollektiivisesta elämien kentästä, jolloin muiden ihmisten välittämät energiat eivät enää vaikuta sinuun.


Jos siis jostakin elämästä vapautuu negatiivista värähtelyä vaikkapa vanhan tutun kohtaamisen myötä, saattaa se vaikuttaa valintoihisi tässä elämässä. Usein menneiden elämien tutut tulevat muistuttamaan tai testaamaan jotakin opittavaa tässä elämässä. Saattaa olla että karmavapaa sielu kohauttaa olkapäitään hymyilee ja jatkaa matkaansa. "Lesson learnt".Tietenkin karmaa on sekä positiivista että negatiivista. Hyvän energian ympäröidessä sinua, itsetuntosi kohoaa, voimaannut ja välität valovoimaa kaikkialle ympärille. Elämä tuntuu helpolta.Mielenkiintoista on voiko tähän vaikuttaa itse? Voi tietenkin kohtelemalla itseään ymmärtäväisesti, antamalla itselleen anteeksi ja tutkimalla sydäntään. Miten teen itseäni kuunnellen oikein? Sisäinen äänemme tietää aina mitä tehdä.


Hiljaisuus on paras lahja jonka voimme antaa itsellemme, silloinkin kun olemme epävarmoja millaisia valintoja tehdä. Mahdollisuuksia parempaan elämään on joka päivä. Kaikki ajatuksemme rakentavat tulevaisuutta, jonka mestareita olemme itse.


Hyvyyden kokemus on aina kohottava. Toisten auttaminen on aina virkistävää ja hymy parantaa pahimmankin päivän. Auttamalla itseä, autat muita. Auttamalla muita autat itseä. Joskus uuden elämän oven avaamiseen tarvitaan vain päätös olla itselle hyvä.

33 views