• Shari

Enkeleitä, onko heitä?


Sielu heijastaa itseään monin eri tavoin fyysiseen maailmaan. Tärkeintä mitä voit tehdä on oppia luomaan elämää. MaanEnkeli ilmentää itseään henkimatkojen kautta. Henkimatkoja tehdään eri inkarnaatioihin, jolloin oltiin papittaria ja pappeja Atlantiksessa, parantajia Lemuriassa, Temppeleissä Mayojen aikaan ja/tai Egyptissä. Me olemme Rakkaus. Ihminen ja enkeli voivat olla yhtä silloin kun ihminen on pyyteetön rakkaus, sillä Enkeli on pyyteetön rakkaus. Ihminen voi kulkea ajassa ja paikassa henkensä kautta yli materialisten rajojen. Telepatia on sitä että puhut kohteellesi ja he puhuvat sinulle. Vaikket kuulisi sanoja tietoisuutesi kuulee ja kommunikoi.


Usean sielun energia tiivistyy enkeleihin ja heidän olemuksensa heijastavat maailmankaikkeuden hyvyyttä. Sielut ovat luoneet ykseyden, josta voidaan ammentaa rakkautta ja puhdasta mahdollisuutta luoda muutoksia. Pyyteetön rakkaus ilmenee eri sieluryhmien kautta enkeleiden ilmentyminä elämässämme. Et koskaan ole yksin, sillä olet ykseys.Ylösnousseet Mestarit ohjaavat tietoisuuden kohoamiseen heijastaen viisautta, jota on saavutettu kokemuksen kautta jumaluuden ja sielun ilmentämisestä ihmiselämän kautta. Sisäistäessäsi, että värähtelysi on osa enkeleiden ja mestareiden olemusta, ymmärrät ykseyden.


Jo hyvin nuoret sielut kehittävät itselleen yhteyden alkulähteen energiaan. Vaikka he eivät osaisi ilmentää rakkautta maan päällä, he voivat toimia lähettiläinä muilla olemisen tasoilla ja kehittyä tämän kautta.


Elämäsi haasteet ovat heijastetta sielusi kehittyneisyydestä. Mikäli sinulla on sielussasi jokin ”vamma” pyrit ymmärtämään sitä luomalla elämän, jossa käsittelet sitä tai sen seurausta. Sielu haluaa tarkastella kaikkia heikkouksiaan ihmisyyden kautta ja oppia niistä. Tämän ymmärtäminen auttaa irrottautumaan erillisyyden harhasta.


Todellinen kasvaminen omaan sielun energiaan alkaa ymmärryksestä että kannat kaikkea sitä sisälläsi mitä haet itsesi ulkopuolelta. Hiljentyminen, itsensä tutkiskelu ja omien voimavarojen sekä enkelten rakkauden voimistaminen auttaa näkemään todellisen itsesi. Etsi todellista itseäsi. Kun löydät itsesi todellisen olemuksen katoaa halu etsiä rahaa, turvallisuutta, ihmissuhteita, tai kuuluisuutta. Löydät rauhan. Jokaisella on sisimmässään kaikki mitä tarvitsee.


Jokaisella kohtaamalla asialla tai ihmisellä on sinuun yhteys. Kuljemme voimakkaasti kohti ykseyttä. Osa sieluista poistuu uuden energian asettumisen myötä.

Sinä inkarnoiduit maan päälle paikkaan, joka tuki parhaiten sinua. Syntymäpaikkasi merkitys kertoo miksi olet täällä juuri nyt, ajassa jossa jokainen saa ilmentää sielunsa voimaa. Jokainen kohtaamasi ihminen kunnioittaa kehitystäsi ja opastaa sinua omalle polullesi. Jos olet syntynyt turvalliseen, ja rauhalliseen maahan, tarkastelet todennäköisesti itseäsi syvällisesti ja henkisesti.


Jokaisella on sisäinen suunnitelma elämää varten. Tätä eletään tietyissä raameissa, jotta sielun toivomat mahdollisuudet toteutuvat. Joskus jäämme kiinni ihmisyyden harhoihin, tunteisiin tai ohimeneviin harhakuvitelmiin itsestämme. Mikäli lempeät ohjailut eivät auta, sielusi pysäyttää sinut. Kohtaamiesi ihmisten kautta, sisäiset tuntemukset, sattumat ja ihmeet ohjaavat sisimpäsi valitsemalle polulle. Jos et ”kuuntele” , sairaus voi pysäyttää sinut paikoillesi odottamaan tai muuttamaan suuntaa. Tällöin on tärkeätä tiedostaa, mitä haluat itsellesi sanoa tämän kautta. Ohjailet itse elämääsi vaikket tiedostaisikaan viestejä, joita sielusi sinulle antaa. Sisimpäsi ohjaa sinut aina ympärilläsi olevien ihmisten kanssa sielusi valitsemalle polulle. Jokainen kohtaamasi henki kunnioittaa sinun tarkoitustasi.


Kanssasi elävät ihmiset auttavat sinua rakentamaan puitteet ja mahdollisuudet jotka mahdollistavat tietyt kokemukset. Mikäli sisimmässäsi ( olipa tuo tarpeellinen tila tai ei ) valitset köyhyyden, jokainen kohtaamasi ihminen auttaa sinua ylläpitämään tuo tilan. He kunnioittavat päätöstäsi.


Te rakennatte todellisuutta luoden huolellisia suunnitelmia tavata maan päällä tiettyyn aikaan tietyssä paikassa noudattaen ajan synkronismia. Jokainen kohtaaminen on luomasi haaste ja tilaisuus. Sinä luot elämääsi.


Maan päällä voit palauttaa yhteyden sieluusi ja todelliseen olemukseesi. Mitä vauhdikkaampi on muuttamisesi paikasta toiseen tai matkustaminen maapallolla, sen useimpien inkarnaatioiden aikana opittua tietotaitoa herättelet itsessäsi.


Matkustin taannoin Kreikan saaristoon ja kävelin eräänä iltana hyvin vanhan linnoituksen raunioissa. Täysin varoittamatta menetin tajuntani. Kun heräsin tuntui kuin kehoni olisi kulkenut voimakkaiden energiavirtausten läpi. Sielusi ohjaa sinua kulkemaan tarvittavissa paikoissa, ja herättämään heijasteesi juuri oikeaan aikaan.


Ensimmäisellä matkallani Skotlantiin koin valtavan paineen sydämessäni koneeni laskeutuessa tuohon maahan. Ensimmäinen ilta oli tulvillaan vanhoja muistoja. Paikka, jossa olimme toi mieleeni muistikuvat menneistä elämistä, joiden aikana olin opiskellut katoliseksi nunnaksi ja elänyt hyvin rikkaan elämän pyhitettynä Jumalalle ja alkulähteen energialle. Käydessäni muissa tuon maan paikoissa löysin muita inkarnaatioita, Sain tietoa ja löysin paljon sellaista varmuutta itsestäni. Kun matkustan tuohon maahan, sydämeni avautuu vaistomaisesti muistuttaen minua jumalallisen rakkauden olemassa olosta.


Eri maat ja paikat vaikuttavat sinuun eri tavalla. Tarkkaile tuntemuksiasi. Mitä ne herättävät sinussa? Millaisia tapahtumia kohtaat? Millaisia unia näet? Saat tärkeätä tietoa siitä miksi sinut johdatettiin tuohon paikkaan.


Menneen elämän hoidossa, kohtaat omat voimavarasi haasteidesi ymmärtämiseen.


Hoidot 75eur / 45min sis.alv.

ajanvaraus sharielintaivas@gmail.com


21 views