HUMANITY

on dokumenttiprojekti, jonka vision sain keväällä 2020.  Ihmisyys, inhimillisyys, inhimillisen elämän taakka versus taiteen keveys. Siten kuvaan ihmisyyttä tässä projektissa.  Taide on eliksiiri, elämänvoima ja rakkaus. Sillä on parantava, herättävä ja aktivoiva voima.

Behind the scene valokuvia ja mietteitä läytyy täältä. Dokumentti sisältää musiikkia ja ilmaisuvoimaa, ihmisyyttä taiteen ja ilmaisun voimin. 

 

6G2A0896.jpg

Se tuntui luojan kynnen raapaisulta selässäni, harha jossa kylvin ihmisyyden unessani. 

Rakkauden menetys oli sysäys syvempään yhteyteen. Ihminen minussa itki ja kouristeli egon otteessa, kun sieluni avasi silmänsä ja katsoi haavojeni läpi luojan suunnattomaan rakkauteen.Rakkaus sisälläni. Ydin. Se osa luojasta, valo jonka sinäkin tunnistit ohjatessasi minut tähän tilaan satuttaessasi minua. Toimit hänen kätenään . 

 

Tunnistanko sinut vai katsonko silmiisi niiden unelmien, toiveiden ja haaveiden läpi. Näenkö sinun todellisen olemuksesi vai katsonko elämäsi vaatteita, ja annatko minun katsoa vai piilotatko itsesi kaiken sen taakse mitä haluaisit olla. 

 

Toivo siitä että löytäisi sen kaltaisen ihmisen, joka kutsuisi minua toiseksi puolekseen. Saisinko sitten kokea itseni sellaisena kuin olen. Saisinko sitten näyttää maailmalle miten valoni paistaa?

 

Minä piilouduin sinne, missä rangaistukset, vaatimukset ja satuttavat sanat eivät yltäneet. Siitä lähtien otin itselleni vaatimusten vaatteet, joiden alle voi kätkeytyä. Valmistauduin taisteluun koko olemassaoloni voimalla. Taisteluun siitä, ettei valoni kuolisi, vaan se kytisi siihen asti kunnes tapaisin sinut. Sinun valosi heijastaisi minut todeksi ja voisin olla jälleen minä. Se keneksi synnyin tähän maailmaan, näyttämään muillekin että heidänkin valonsa saisi loistaa. 

Haen yhteyttä maailmaan sinun kauttasi, kunnes valoni paljastaa minut itselleni ja riitän.

6G2A9953.jpg

Ihmisyyden mitta on kehitys. Rakkauden ilmaisu ja sen universaali kieli. Syntymästämme lähtien koko elämämme on kosketuksen varassa. Elämän kaari ja sen merkityksellisyys rakentuu monien asioiden summana, mutta sen ydin piilee läheisyydessä. Läheisyys on tila, jossa sielu on läsnä. Sen voima on mittaamattoman arvokas. Kosketus voi olla parantava, satuttava, lohduttava, mieleenpainuva, väheksyvä, arvostava, hipaiseva, syvä ja rakastava. Ihmisyys on tila, joka määrittää raamit ihmiselle. Humanitaarinen ihminen on välittävä ja arvostava. 

Parhaimmillaan sielu on läsnä rakastavassa kosketuksessa. Ihminen on inhimillinen silloin kun hän ilmaisee ihmisyyttään rakentavasti. 

HUMANITY - LOVE 

6G2A0298web.jpg

Sielun sokea piste, on syy palata maan päälle kehittymään. Emme näe kokonaisuutta, vaan keskitymme yksityiskohtiin, jonka kautta opimme sen mitä emme osaa. 

 

Ihmisyydessä kehittyminen on päämääristä jaloin. Pyyteetön rakkaus ja sen ilmentäminen luo tilaa luojalle itsessä. Meillä on vapaus ja oikeus luoda kaikki se mitä kaipaamme - sisältäen myös luomisen haasteet ja oppitunnit. Kiitollisuus on avain karmasta vapautumiseen. 

 

Eri sieluille rakkaus merkitsee erilaisia asioita. Siinä missä syvä kaksoisliekki -yhteys toiseen on avain rakkauteen, toiselle se on yhteiskunnallinen palvelu. Rakkaus on kokonaisvaltainen tila, joka opettaa ykseyteen. Kaikki tiet johtavat ytimeen ja sen oppiin luojan voimasta luomiseen. 

 

Luoko ihmiskunta rakkaudesta, vai karmisista sopimuksista. Maapallon tulessa puhdistuvat sielut oppivat kärsimyksen kautta niin kauan kuin se on tarpeen. Kärsimys lakkaa olemasta vasta kun sielut ymmärtävät hyvyyden merkityksen. 

 

Sielun voima on karmisilla sopimuksilla rajoitettu, kunnes tarpeelliset oppitunnit ja itsesäätöiset testit on saavutettu. Luomisvirran rajattomuuden voima on vastuu, ymmärrys ja tieto. 

 

Jokainen luojan voimasta ammentava saa parantaa, luoda ja manifestoida kaiken mitä sydämessään haluaa luoda. Luominen on taitolaji, jossa keskustelu luojan kanssa avautuu kiitollisuuden voimalla. 

 

Ihmisyys on haastava tie, jonka kautta jalostumme omaksi itseksemme, luomisen mestariteokseksi, jossa sielu toimii ohjaajana.

6G2A0747.jpg

Elämän jokainen päivä on mahdollisuus. Uudelleensyntymisen ihme tapahtuu jokaisen

 

valitsemamme tilanteen myötä. Voimme valita ilon tai haasteen.  

 

Sisäinen ohljelmointimme haastaa meitä tunnemaailman ja tietoisen valinnan välillä.

 

Kuka valitsen olla tänään.

 

Elämän oppi on oppia pois opetetusta, ja paluuseen sielusta kumpuavaan viisauteen.  

 

Sydämen tie on ykseys-rakkaus.

 

Rakkauden taito valaisee haastavimmatkin olosuhteet.