6G2A2018.jpg

Hello

Olen taiteellisesti virittynyt kuvaaja, rakastan luoda tarinoita ihmisistä, esineistä tai ajasta.

 

Palveluuni kuuluu niin ehostus, hiusten laitto kuin kuvauskin. Yhdessä luomme sellaiset kuvat, jotka vastaavat sinun tarpeitasi.

You name it, we do it  together

Olen ammateiltani mm. hyvinvointi-ohjaaja kouluttaja, kampaaja, taiteilija ja media-alan osaaja. Taiteellinen silmä, ideointi ja toteutus ovat vahvinta alaani. Jos kaipaat ideoita sivustollesi, video-kampanjaa tuotteelle tai palvelulle, sosiaalisen median analyysia ja toteutusta, niin luodaan sinulle ne.

Kuvauksen kesto, tarve ja suunnittelu on kokonaishinta, jonka voimme määritellä yhdessä ajankäytön ja tarpeidesi mukaan. Siten ensimmäisellä tapaamisella  löydämme sinun tarpeisiisi sopivan tyylin ja tunnelman. 

Kuvaus voi olla valo- video tai sosiaalisen median tarkoitukseen suunniteltu mainos- ja tai henkilökuvaus. 

Potrettivalokuvaus on luova inspiraatio, jolla tuotetaan ikimuistoiset kuvat tarpeisiisi. Kuvasarja sisältää erilaisia tunnelmallisia kuvia - ne voivat olla hääkuvia, kihlakuvia, huomenkuvia, tai pariskuntakuvista aina edustavaan yrityskuvaan. Taiteellisesti tuotetut kuvat ovat taatusti omaperäisiä niin halutessasi. 

Rohkea yrityskuva luo imagoa siitä, kuka sinä olet. Parhaimmillaan se kuvastaa työtäsi ja erottuu muista. 

Kuvan suunnittelu ja toteutus luodaan yhdessä ideoiden sinun kanssasi. Kuvaukseen kuuluu halutessasi meikki - kampaus ja kuvan toteutus. 

Hiukset tyylillä 

Voimauttava Valokuva

Valokuva kertoo sinusta jotakin. Se on yhteytesi luontoon, itseen tai luovuuteen. Voimauttava valokuva antaa sinulle mahdollisuuden nähdä ikkunan lailla itsestäsi jotain. Valokuvaus sessio voidaan toteuttaa luonnossa, studiossa tai lokaatiossa. 

Valokuvaajan luovuus auttaa sinua kokemaan itsestäsi jotain uutta. Se on inspiroivaa, valloittava ja hauskaakin. 

Kuvasta luodaan teos, jossa on jotakin omaa, jotakin uutta ja jotakin taianomaista. 

Parhaimmillaan valokuva on taideteos jonka pääosassa olet sinä. Konsultaation voit tilata ilmaiseksi. Voimme käydä keskustelun puhelimitse tai tavata. Konsultaatio on aina maksuton sinulle.

Tilaa konsultaatio

Valitse kuvaustyyppi

arrow&v
6G2A1972.jpg

Kiitos yhteydenotostasi!

TAPAAMISIIN,         Shari

040 9369914